volg ons op:

Hoe werkt het

Autobemiddelaar Nederland van Fortis Automotive zet zijn beste verkopers in voor de succesvolle verkoop. Uw auto glanzend gepoetst en gerestyled bij ons in de showroom, geeft u de allerbeste kans op de verkoopprijs die u met ons heeft afgesproken. We adverteren uw auto ook nog eens op 11 relevante websites. En natuurlijk hebt u geen zorgen meer over verzekering en wegenbelasting. Want die kosten betalen wij gewoon, zo lang uw auto bij ons in de verkoop staat.

Auto’s van alle merken vanaf bouwjaar 2005, die niet meer dan 150.000 kilometer hebben gereden, zijn van harte welkom in onze showroom. Samen met u bepalen we de verkoopprijs. Wij zorgen voor de garantie. Kost u niets en u hoeft er ook niets voor te doen.

En als het niet direct lukt met de verkoop is er helemaal niets aan de hand. Uw auto mag drie maanden bij ons blijven staan en daarna eventueel nog eens drie maanden. Maar vóór die tijd is uw auto natuurlijk al lang verkocht. En als u dat wilt, passen we de door u gekozen verkoopprijs gewoon aan.